Reakciók!

2011-05-10 17:30:00

Alább a diákcsoportjaink tanáraitól kapott visszajelzésekből szeretnénk bemutatni egy csokorra valót.

"Kedves István! Magam és a csoport nevében is köszönöm a segítségét. Az ellátás és a kaja abszolút jó volt.A családok nagy szeretettel fogadták a gyerekeket.
Jól éreztük magunkat sok szépet láttunk. Majd viszem a fotókat."

"Nagyon jól éreztük magunkat a kiránduláson. A gyerekek élvezték a programokat és persze a szabadságot. Életre szóló élményt szereztünk nekik. Mindennel és mindenkivel meg voltunk elégedve.""Az útról visszatérve szeretném eljuttatni köszönő szavaimat.

Csodálatos élményekben volt részünk, gyakorlatilag minden megvalósult a tervekből, még a szekerezés is. (Igaz én kék-zöld vagyok , úgy összerázott, de a gyerekkacajért, nevetésért és örömért minden áldozat megéri...)
Jóval kalandosabb volt az út , mint tavaly.
Először is kiloptunk egy gyereket, mert lejárt az útlevele. A kolléganőm nagyfia személyi igazolványával sikerült az akció. Első nap gyakorlatilag minden kanyarban rosszul volt egy gyerek, de mindenki szépen belerázódott, s mire a Fogarasi- havasok jött, már mindenki megedződött.
A családoknál minden rendben volt,szeretettel fogadtak minket mindenhol.
Segesváron már volt egy kis rossz érzésem, ráadásul aznap volt a román-holland meccs, s pár gyerekem igen intenzíven a hollandoknak szurkolt. Féltem az incidensektől, de semmi baj nem lett szerencsére.
Az útépítésekről, dugókról nem tehetünk, mindenesetre le a kalappal: a Gyuri és a söfőr igen komolyan helyt állt. Hazafele akadt probléma a torockói kitérővel, mert félt a sofőr, hogy a vezetési időt túllépve megbüntetik. Lehet, hogy ezt a jövőben valahogy át kéne gondolni. Emlékszem ez tavaly is gond volt. Szerintem megsajnált, vagy a személyes szimpátiának, vagy a Gyurinak köszönhetően mégis elvitt minket Torockóra. Ennek rendkívül örültünk, mert kár lett volna kihagyni...
Nagyon talpraesett, biztoskezű sofőr Dávid Zoltán, ezt még a gyerekek is mondták, hogy ilyen jó busszal és ilyen stram sofőrrel még nem utaztak.
Szóval, kedves István, folyt. köv...."

" Megérkeztünk erdélyi körutazásunkról. Engedje meg, hogy ne csak megnyugtassam: minden rendben volt, hanem még egyszer köszönetet mondjak az útért. Minden remek volt: nagyszerű szálláshelyek, szállásadók, ellátás, tökéletesen beosztott program. Hadd tegyek külön említést buszvezetőnkről, Csarnai Sándorról, aki az indulás hajnalán tudta meg feladatát, s ezzel együtt - úgy technikailag mint emberileg - két évtizedes tanári és rendszeres kiránduló pályám legmegbízhatóbb sofőrjeként marad meg emlékezetemben.
ígérem, továbbviszem a cég jóhírét!"

Hozzászólások

Valutaváltó

  Vétel Eladás
EUR 307.50 Ft 309.40 Ft
USD 271.50 Ft 275.00 Ft

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és rendszeresen értesítjük aktuális akcióinkról.