Miért irodával? Tudnivalók.

Miért előnyös utazási irodát választani az utazás megszervezéséhez? Mert az iroda garantálja a szolgáltatások megfelelő színvonalát, a lejárható programot, helyismerete, rendszeres jelenléte révén friss információkkal rendelkezik az utazás részleteit, lehetőségeit illetően. Az utazási iroda segítséget nyújt pályázati pénzek megszerzésében, az iroda által adott ajánlat, elszámolások, bizonylatok és számlák megfelelnek a kiírt pályázatok feltételeinek, ezúton a csoport fizetendő költségei jelentősen csökkenthetőek.


Az utazás lelke a program, amely meghatározza azt az élményt, amit a résztvevő átél, amely tanulságokkal teli, szépségekben gazdag. Az alábbi utaknál törekedtünk arra, hogy a résztvevők ne csak a szokványos, bárhol fellelhető látnivalókkal ismerkedjenek meg, hanem olyan izgalmas tájakkal, épített emlékekkel is, amelyek a szokványos utakból hiányoznak.

Az indulás helyét a csoport határozza meg. Az ajánlatok Budapest bármely pontjáról érvényesek, máshonnan egyedi kalkulációt készítünk. Ebben az esetben a részvételi díjak kismértékben változhatnak.

A csoportok létszáma minden utazásnál külön feltüntetésre került. Az ettől eltérő létszámmal történő utazások is megvalósíthatóak, de ezekben az esetekben változhat a részvételi díj. Erről kérjen pontosított ajánlatot irodánktól!

Az utazást minden esetben kényelmes, jól felszerelt, megbízható autóbuszokkal, és az azokat vezető felkészült, türelmes, udvarias sofőrökkel biztosítjuk. Mindig törekszünk arra, hogy a gépkocsivezetőnek legyen tapasztalata az adott útvonalat illetően.

Az elhelyezést olyan szálláshelyeken biztosítjuk, ahol magunk is megszállnánk, sok esetben meg is szálltunk. Minden ajánlott helyet személyesen felkerestünk, és meggyőződtünk arról, hogy ezek színvonala, személyzete kiválóan megfelel osztályok, iskolai csoportok fogadására.

Az ellátásról: Az esti étkezéseket minden esetben közösen tudja elfogyasztani a csoport. Ezek két-három fogást tartalmaznak, minőségileg és mennyiségileg is megfelelnek a fejlődő szervezet igényeinek. A reggelik bőségesek, ízletesek, mindig jó kezdést adnak a napnak. A reggeliket a faluturizmus esetében házanként szolgálják fel, tehát a reggelik esetében itt nem megoldható a csoport közös étkezése.

Az idegenvezetésről: A programokat idegenvezető nélkül kalkuláltuk, de van mód arra, hogy a csoport felkészült, nagy helyismerettel rendelkező idegenvezetőt kérjen irodánktól. Ennek a díját minden utazásnál külön tüntettük fel. Idegenvezetőink munkájának nagy előnye, hogy jól ismerik a vidéket, így a programok gyorsan és rugalmasan bonyolódnak le, tudásukkal hozzájárulnak az utazás színvonalának emeléséhez. Nem elhanyagolható az sem, hogy a kísérő pedagógusnak nem kell az idegenvezetői feladatokkal bajlódnia, hanem ő is pihenhet, élvezheti az utazást, mert idegenvezetőink többnyire aktív pedagógusok, így sikerrel kötik le a diákok figyelmét.

A balesetbiztosításról: a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötése nem kötelező, a részvételi díj nem tartalmazza. Irodánk a szervezőkre valamint a résztvevőkre bízza, hogy élnek-e ezzel a lehetőséggel. Minden csoportnak igyekszünk olyan biztosítási ajánlatot adni, amely árban és szolgáltatási színvonalban is azt nyújtja, amit ideálisnak tartunk a kiválasztott programhoz.

Valutaváltó

  Vétel Eladás
EUR 307.50 Ft 309.40 Ft
USD 271.50 Ft 275.00 Ft

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és rendszeresen értesítjük aktuális akcióinkról.